Experiența mea cu acidul hialuronic în buze

Mi-am întrebat câteva paciente ce au simțit înainte de a lua hotărârea de a-și injecta acid hialuronic în buze și ce au simțit după. 

Cuvintele lor spun totul despre această experiență, deloc traumatizantă, minim invazivă, dar de impact mare!

“Primul gând a fost, vreau! Apoi a venit sentimentul de teamă, acea teamă de necunoscut: doare, nu doare, cum se simt după, vor arăta bine, cum se resoarbe acidul. Toate aceste temeri s-au dus după prima injectare când am realizat că procedura este simplă, nedureroasă și efectul este unul mai spectaculos decât m-am așteptat!” L.

“Acum câțiva ani am avut o cădere urâtă urmată de spargerea buzei superioare, mai apoi o cusătură care nu s-a vindecat bine sau plăcut estetic și am rămas cu un mic nodul care tot voiam să îl acopăr. În urma cercetărilor făcute pe cont propriu, am realizat că ar fi o soluție injectarea cu acid hialuronic pentru a egala buzele și a estompa nodulul care era cel mai vizibil atunci când zâmbeam. Datorită medicului am avut curaj să fac acest pas, pentru că într-adevăr îmi era puțin frică să nu arăt exagerat sau ne-natural. Nu îmi pare rău deloc că am luat aceasta decizie. Dr. L. mi-a explicat procesul, s-a asigurat de confortul și bunăstarea mea pe toată durata implementării, a lucrat rapid și eficient, toate astea ca sa ma uit în oglindă 20 de minute mai târziu și să îmi văd după prima dată în ani de zile buzele simetrice, elastice și absolut plăcute la vedere și atingere. Acest proces nu a avut niciun rezultat negativ asupra mea, ba din contră, mi-a redat simetria necesară. Cu siguranță merită!” E.

“Întotdeauna am crezut că am buze frumoase, dar nu destul de evidente, procedura cu acid hialuronic m-a ajutat să scot în evidență un atu.” A.

“Înainte să îmi pun prima dată îmi doream o îmbunătățire la formă, dar îmi era fff frică de “buze de piți” cum le spun eu. Rezultatul, mult peste așteptări: buze hidratate, cu un aspect natural, senzuale! Am să repet experiența atunci când va fi nevoie, cu mult mai multă încredere!” D.

“Această procedură atât de naturală și subtilă mi-a dat mai multa încredere să zâmbesc mai des. În plus medicul specialist a ascultat exact ce îmi doream să obțin și chiar mi-a depășit așteptările ca și rezultat. Abia aștept următoarea sesiune de injectare!” A.

Experiența ta care e? 🙂

Dr. L

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

1 thought on “Experiența mea cu acidul hialuronic în buze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *